IT Coördinator

Wat ga je doen?
Als ervaren systeembeheerder met leidinggevende capaciteiten ben je hét aanspreekpunt voor de interne gebruikers van de organisatie, relaties en leveranciers. Je bent eindverantwoordelijk voor de continuïteit, kwaliteit en de feilloze werking van de technische infrastructuur binnen Interswitch. Je bewaakt de ontwikkeling van het IT beleid en bent zelf ook operationeel en inhoudelijk met het werk bezig. Op basis van je inzicht en ervaring adviseer je het management gevraagd en ongevraagd op IT gebied. Je geeft leiding aan 1 of meerdere IT medewerkers maar de nadruk ligt meer op het inhoudelijke IT werk dan op het leidinggeven.
Je bent verantwoordelijk voor het beheren van servers binnen en buiten een VMWare omgeving inclusief bijbehorende infrastructuurcomponenten met een hoog afbreukrisico. Je coördineert, voert uit en levert change in de infrastructuur op. Daarnaast monitor en analyseer je de belasting van de technische infrastructuur. Jij adviseert met betrekking tot nieuwe software en applicaties en implementeert deze ook. Ook het ontwikkelen en uitvoeren van preventieve en correctieve maatregelen, en het geven van support bij het oplossen van complexe problemen (zoals verstoringen in business kritische applicaties) horen bij jouw werkzaamheden.

IT Coördinator

(40 uur)

Wat heb je in huis?
Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een IT technische richting en beschikt over een brede IT kennis op gebied van beheer en ontwikkeling. Je bent innovatief en hebt gedegen kennis van ontwikkelingen in de branche. Communiceren over ontwikkelingen, procesgang naar organisatie hoort ook bij jouw taken. Je bent in staat een IT strategie op te zetten en te bewaken. Jij borgt continuïteit, overziet het grote geheel, plant het werk en zorgt voor een tijdige en adequate oplevering van zaken. Je bent enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit. Kwaliteit staat bij jou in hoog vaandel.

Interswitch biedt haar klanten een 24/7 dienstverlening, dit betekent dat je ook stand-by diensten zult draaien. Je woont dan ook niet verder dan 30 minuten reistijd vanaf je werk en bent in het bezit van een auto en rijbewijs B.

Functie-eisen

  • Ervaring met VMWare, VMWare omgevingen, technisch applicatiebeheer;
  • Ervaring met MS Server 2008/2012;
  • Ervaring met SQL databases;
  • Kennis van Active directory;
  • Kennis van Microsoft Exchange 2013;
  • Een uitstekende beheersing van Nederlands, Engels en Technisch Engels in woord en geschrift;
  • Ervaring met Linux servers is een pré;
  • Programmeervaardigheden zijn een pré.

Wat bieden wij jou?
De arbeidsvoorwaardenregeling van Interswitch is van toepassing. Daarnaast kent Interswitch een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 verlofdagen, en specifieke trainingen en opleidingen. In eerste instantie zal er een jaarcontract worden geboden met uitzicht op verlenging.

Over Interswitch
Interswitch waarborgt sinds 1980 de (telefonische) bereikbaarheid voor honderden organisaties en instellingen en is expert in 24-uurs bereikbaarheidsdiensten. Om deze dienstverlening op hoog niveau te kunnen verrichten werken wij met betrokken en enthousiaste medewerkers en maken wij gebruik van innovatieve en geavanceerde technologieën.

Interswitch kent een dynamische en informele bedrijfscultuur. Ruim 70 collega’s werken met veel plezier en ook al geruime tijd bij Interswitch. De communicatielijnen zijn kort en de organisatiestructuur is vrij plat. Je legt verantwoording af aan de directie. Interswitch beschikt over een state of art inrichting en is gevestigd in een zeer representatief bedrijfsgebouw in de groenrijke omgeving van Amsterdam-Zuid.

Interesse?
Ben jij geïnteresseerd? Zo ja, dan kijken we graag uit naar jouw sollicitatie! Stuur een bondige motivatiebrief met cv naar werving-selectie@interswitch.nl. Bezoek voor nadere informatie onze website, dev.interswitch.nl of bel met Sanja Mirkovic via 020-5160160.